Håkan Torevik har rekryterats som ny säljare och storkundsansvarig till Office IT-Partner i Dalarna. Han kommer närmast från Dustin, där han jobbat med tjänstepaketering och som kundtjänstansvarig.

Torbjörn Sjöström har börjat jobba som seniorkonsult inom IT Operation & Service Management på 3gamma. Han kommer senast från Bravura Sverige.

Jacob Eriksson har börjat som konsult på Telecomputing Sweden. Han kommer senast från DGC Access.

Johan Tufberg är ny systemutvecklare inom Information Management på Atea, med placering i Umeå. Han kommer närmast från Datametrix.

Erik Larsson har börjat som teknikkonsult på Atea i Gävle. Han kommer närmast från Google, där han jobbat med Streetview-projektet.

Mathias Englund är ny försäljningschef på den digitala b2b-marknadsföringsbyrån Adprofit. Han kommer närmast från Pineberrry.

Christian Westman arbetar numera som systemutvecklare på Valtech. Han kommer senast från Tipser.

Ulf Berrglund är nyanställd storkundsansvarig i Inregos tjänstegrupp. Han har tidigare arbetat med utveckling av marknadsstrategier för EU-projektet MFFEE.

Kaveh Haddad jobbar numera som storkundsansvarig på Inregos tradingavdelning. Han har tidigare drivit eget företag inom nätauktioner och arbetat som försäljningschef på Smart1.

Mikael Ahxner har börjat som storkundssäljare med fokus på kommuner på Inrego. Han kommer närmast från en tjänst som säljansvarig mot b2b-marknaden på SE360.

Andreas Johansson
jobbar numera som storkundsansvarig i Inregos tjänstegrupp med inriktning mot större organisationer. Han kommer senast från Visutech, där han ansvarade för försäljning av HPs största printerlösningar.

Johan Lindberg är nyanställd systemutvecklare på Elva. Han kommer närmast från HiQ.

Ulla Wikström har börjat som verksamhetskonsult och projektledare på Evry Consulting. Hon kommer närmast från Göteborgs Energi.

Annemarie de Vries blir ny försäljnings- och marknadschef på Adding Value Consulting. Hon kommer närmast från Brandos.com.

Jakob Stenstave är ny seniorkonsult och utbildare på Adding Value Consulting. Han kommer närmast från Logica/CGI.