Robert Hedblom kommer närmast från Knowledge Factory och har en lång meritlista bakom sig med bland annat den prestigefyllda Microsoft-utmärkelsen MVP, Most Valuable Professional inom Microsofts produktsvit System Center Cloud & Data Center Management.

Det gör honom till en av Sveriges namnkunnigaste System center-profiler, vilket också gör att han även ingår som rådgivare till Microsoft i både Europa och internationellt inom just produktområdet System center.

– Intresset för automatiserade processer och molnbaserade lösningar för att stärka företags konkurrenskraft växer kraftigt. För att hantera efterfrågan med den kvalitet vi hela tiden eftersträvar och våra kunder kräver, behöver vi de absolut bästa resurserna. Därför känns det otroligt roligt att Robert börjar jobba med oss, säger Carl Tönseth, vice vd på Lumagate.

Robert Hedbloms fokusområde har under många år varit, och blir även fortsättningsvis på Lumagate, i huvudsak inom områden som Data Protection Manager, SCOM och Orchestrator.

– Lumagate är ett av Sveriges främsta konsultföretag inom System Center och därför känns det både naturligt och spännande att få möjligheten att börja jobba med dem. Jag kommer fortsätta fokusera mitt nära samarbete med Microsoft som MVP och rådgivare och samtidigt vara delaktig i att fortsätta bygga Lumagate-teamet i Sverige och internationellt, säger Robert Hedblom.