Jan Norén har börjat arbeta som affärsutvecklare på Emaco Konsultpoolen. Han kommer närmast från Booster Reklambyrå.

Carina Höglander har nyligen anställts som systemutvecklare på Elva. Hon är nyexaminerad från data- och systemvetenskap på Stockholms universitet.

Jens Nilsson är nyanställd konsult med inriktning mot IAM och säkerhet på Enfo Zipper i Göteborg. Han kommer närmast från ett liknande jobb på Pulsen.

Christian Jacobsen har anställts som Zervicepoint-tekniker på Enfo Zipper Stockholm. Han kommer direkt från Nackademin som nyutexaminerad Sharepointutvecklare.

Jan Bidner är nytillträdd projektledare på Sogeti i Umeå. Han kommer närmast från enheten för it-stöd och systemutveckling vid Umeå universitet.

Christian Eriksson är ny säljare på Evry Consulting. Han kommer närmast från Salepads.

Mats Carlsson har tillträtt tjänsten som landschef i Sverige för Good Technology. Han kommer närmast från Cisco.

Pål Brattberg har rekryterats som ny R&D-chef på Speedledgers. Han kommer närmast från IT Solutions och ett jobb som konsult inom agil systemutveckling.

Olof Olsson har fått jobb som gränssnittsingenjör på ÅF. Han kommer senast från ett jobb som seniorkonsult på Cybercom.

Ulf Nygren har rekryterats som ny projektledare på Fujitsu. Han kommer närmast från Teliasonera.

Ola Smidvik
har rekryterats som ny kanalansvarig på Halon Security för att hantera befintliga distributörer och återförsäljare. Han har bland annat en bakgrund som partneransvarig på Lagercrantz Communication, regionansvarig på Pedab Distribution och som partnerförsäljare på Ingram Micro.