När Mobilityguard nu väljer att uteslutande sälja via kanalen väljer man att samarbeta med Infinigate i Norden. Det sker samtidigt som Mobilityguard ser ett växande intresse från det privata näringslivet av produkter med fokus på identitetshantering, autentisering och boyd-lösningar.

– Vi är mycket nöjda och stolta över att ha Infinigate som vår senaste distributör i vår omläggning från direktsäljande till kanalsäljande bolag, säger Erik Skogström, partneransvarig för Mobilityguard i Skandinavien och tillägger:

– Erfarenhet, fokusering och ett starkt nätverk av kunniga partner gör Infinigate till en perfekt mervärdesadderande distributör för att verkligen kunna nå ut på den svenska marknaden och ge vårt växande antal företagskunder den fokus och hjälp de behöver.

Mobilityguard är idag leverantör av säkerhetsprodukter för säker åtkomst och identitetshantering till mer än var tredje svensk kommun.

– Mobilityguards produkter blir ett mycket starkt komplement till vår befintliga leverantörsportfölj. Därigenom kan vi skapa många nya lösningar som spänner över hela vårt kunnande, säger Jonas Wikner, försäljningschef på Infinigate.