I år var det tredje gången konferensen arrangerades och i år höll den till på Clarion hotell på Arlanda under tre dagar.
Bakom konferensen står eldsjälarna Johan Åhlén och Raoul Illyés, som representerar PASS, Professional Association for SQL Server i Norden och som arrangerar konferensen i samarbete med Microsoft.

I första hand vänder sig konferensen till specialister inom Business Intelligence, arkitekter, databasadministratörer och systemutvecklare.

Tack vare det stora intresset för konferensen så har den i år förlängts med en extra dag till tre dagar och med fler talare än tidigare år.

Från vikingtemat när konferensen hölls på svensk mark förra gången, var temat i år magi, där deltagarna bjöds möjligheten att skåda in i framtiden och titta på den kommande produkten SQL Server 2014, Big Data, och framtidens Business Intelligence.

För att ytterligare förstärka magin i framtidsskådandet bjöds deltagarna också på middag och magishow med trollkarlarna Brynolf & Ljung med möjligheter till mingel och nätverkande.