Stäng

Det här är IT24

Vilka är de senaste trenderna? Vem har fått nytt jobb? Vad sysslar dina konkurrenter med? Det och mycket mer får du läsa om på IT24, it-Sveriges största nyhetssajt och den svenska it-branschens pulsmätare.

På IT24 hittar du allt som är värt att veta om marknaden, människorna och affärerna. Vi levererar snabba och raka nyheter blandat med längre analyser och kommentarer. Allt för att du som levererar, distribuerar, konsultar, integrerar eller säljer it ska bli bättre på ditt jobb.

Målgrupp
IT24 vänder sig till företagsledare, säljare, marknadschefer, konsulter, styrelsemedlemmar och ägare på företag som säljer varor och tjänster inom it, telekom, media och underhållning. Vi vänder oss mot konsultföretag, leverantörer, distributörer, återförsäljare, tele- och bredbandsoperatörer, programföretag och företag med internetbaserade tjänster.

Bevakningsområden
IT24 är en nyhetsdriven sajt där vi publicerar snabba nyheter och intervjuer varje vardag året om. Vi skriver om bolagsaffärer, försäljningstrender, personalförändringar, marknadsutveckling, upphandlingar, rekrytering- och karriärfrågor.
Tjänster

Sajten
IT24.se får du dagsfärska nyheter om det senaste ur den svenska it-branschen. Ett oumbärligt verktyg för dig som vill eller måste ha koll på hur it- och telekommarknaden utvecklas.


Nyhetsbrev
Våra nyhetsbrev ger dig en bekväm och lättöverskådlig sammanfattning av de viktigaste händelserna i branschen, antingen varje dag eller veckovis. Registrera dig här!


IT24 Jobb
Här hittar du de senaste och mest eftertraktade jobben i den svenska it-branschen, med fokus på kvalificerade tjänster inom försäljning, marknadsföring och företagsledning. Platsannonserna syns både på webben och i vårt jobbnyhetsbrev, som utkommer varje vecka. Läs mer här!Kontakta oss!
Har du ett nyhetstips eller någonting spännande att berätta? Då är vi på redaktionen intresserade av att prata med dig. Du hittar telefonnummer och mejladresser här!

Ps. Glöm inte att följa oss på Twitter och Facebook!
 

Sajter om it & teknik

Andra områden

  • Anbud24För anbudsansvariga och bid managers.
  • CFO World Nätverket för Sveriges ekonomiproffs.
  • Lag & rättRegler och verktyg för miljöproffs.
  • MiljöaktuelltHållbar utveckling för proffs och beslutsfattare.
  • Studio För dig som producerar ljud och musik.
  • Upphandling24 Oberoende nyhetssajt om offentlig upphandling.

Tjänster

Stäng