Torget.se har lagts ned. Domännamnet är numera en re-direct till European Directories S.A/Lokaldelen i Sveriges sajt Lokaldelen.se. Under 2005 omsatte Svenska Torget AB 6,6 miljoner kronor och hade fem fast anställda.

Torget.se grundades redan 1996 som en del av svenska Posten. Posten lade ned strax under en miljard kronor i bolaget. Efter att 39 anställda fått sparken såldes bolaget 2001 vidare till affärsängeln Kjell Spångberg. Han betalade en symbolisk summa.

Planen var att med portalen "Oppido" utnyttja Torget.se:s besökare. Inte heller det gick vägen och istället dök riskkapitalisten Ola Ahlvarsson på Result upp och ville göra ett försök 2004. Torget.se blev en e-handelsportal med låg omsättning och inom kort sålde bolaget vidare till European Directories S.A/Lokaldelen i Sverige.

Även Aftonbladets lokala guidesajter Allt om Malmö och Allt om Göteborg kommer inom kort att läggas ned, enligt Resumé. Aftonbladet tog över sajtdriften från TV4 och gjorde om dem till en del av satsningen Punkt SE.

Kalle Jungkvist, chefredaktör på Aftonbladet Nya Medier, säger att det inte gett tillräckligt i förhållande till kraften det tar att driva sajterna i Malmö och Göteborg med kvalitet.

Stockholmssajten Allt om Stockholm kommer att leva kvar.