- Helt fantastiskt. Eftersom jag programmerat mitt eget projekt och eftersom många projekt varit hemliga är det först de senaste timmarna jag fått se vad folk gjort för någonting. Jag är så himla otroligt imponerad över spridningen av grejor. Sedan är jag generellt lite övertrött och lycklig.

Har du varit uppe hela natten?

- Det är vissa som har det, men jag har väl sovit sju timmar totalt.

Kan du bjuda på några anekdoter från campen?

- Det var när internet inte fungerade, och två bussar stod utanför Hasseludden Yasuragi. Vi var beredda att avbryta och köra in till hotellen i stan. Plötsligt funkade internet. Det var en otroligt skön känsla att kunna säga till alla att vi skulle stanna. Sedan fick jag glädjefnatt när de 24 timmarna hade gått. Jag hoppade runt på scenen efteråt, helt spontant.

Något annat?

- Joakim Jardenberg skrev ett blogginlägg där han förklarade att det här var det bästa han varit med om. Det var roligt. Nu ska jag sitta hela helgen och gå igenom allas projekt.

Berätta om målgången!

- Vi hade frågestund efteråt. Vi ställde frågan: ”Hur många är intresserade av riskkapital?” Sedan gjorde vi handuppräckning. Det var tre av nittio personer som räckte upp handen. Det är inte helt enkelt inte det som driver folk här. Utan det handlar om skaparglädje. Det är skillnaden mellan det tidiga 00-talet och nu.

Vad tror du sponsorn Bonnier Vision tycker om det? De var ju där för att investera?

- Det är en bra fråga. Det var riskkapitalbolag som ville sponsra också, men som inte fick vara med. Det var nog klokt, för de hade kanske blivit besvikna. Folk vill förstås tjäna pengar, men de kanske vill tjäna pengar utan mellanhänder.

Det låter som om det var lyckat?

- Jag har bara flutit med.

Det talas om att göra om 24hbc vid ett senare tillfälle. Blir det så?

- Det är många som säger att de vill att vi kör det här en gång till. Vem vet? Det kanske blir ett årligt återkommande event. I så fall kommer jag att genomföra det på samma sätt. Jag skriver ett blogginlägg, och vi får se vad folk svarar.