Stäng

IT24 är nu en del av Computer Sweden. Framöver kan du istället läsa vår bevakning av IT-branschen på computersweden.idg.se.

Årets distributör
Årets distributör tar sin roll som försäljningskanalens mellanled på allvar. Denna distributör skyfflar inte bara paket från punkt A till B så snabbt, effektivt och billigt som möjligt utan vinnlägger sig också alltid om att tillföra ett mervärde till kanalen. (före detta Siriuspriset).

Årets återförsäljare
Årets återförsäljare vet hur man gör goda affärer i IT-branschen. Oavsett om det handlar om klassisk produktförsäljning, tjänsteförsäljning eller retail lyckas återförsäljaren tjäna pengar och hålla såväl slutkunder som distributörer och tillverkare nöjda. (före detta Siriuspriset).

Årets främjare av grön IT
Ett pris som delas ut till en eller flera personer som aktivt bidragit till att minska energiförbrukningen på företag med hjälp av innovativa IT-produkter och tjänster.

Årets marknadsförare/kampanj
Det här är en person/kampanj som positivt påverkat affärsresultatet, förenklat för säljarna och stärkt kundernas förtroende för det egna bolaget. Årets marknadsförare ska ha uppvisat en tydlig kampanj som drivit företagets position och resultat framåt.

Årets IT-konsult
Årets IT-konsult ska uppvisa en värdeskapande lösning med korrekt leveranstid och god lönsamhet samt vara ett föredöme för sina kollegor.

Årets leverantör/tillverkare
Årets leverantör/tillverkare har inte bara åstadkommit ett strålande ekonomiskt resultat utan har också utmärkt sig under året med branschens mest innovativa produkter eller mest vågade eller annorlunda satsningar. Årets leverantör/tillverkare vet värdet av goda kanalrelationer och arbetar aktivt med kanalen.

Årets IT-entreprenör
Ett pris som delas ut till en nyskapande och realistisk visionär vars företag visat handlingskraft och passion i utvecklingen av en produkt eller tjänst med stor tillväxtpotential. Prisets syfte är att lyfta fram IT-entreprenörer och öka intresset att starta IT-bolag i Sverige.

Årets säljare
Det här är helt enkelt den mest strålande säljinsatsen i branschen. Det kan gälla en ny inbrytning, en ny produkt, idogt säljarbete eller utomordentligt samarbete med kunden. Årets säljare ska uppvisa ett utomordentligt resultat och ett kundsamarbete som positivt påverkat företagets utveckling.

Besöksadress: Magnus Ladulåsgatan 65 106 78 Stockholm Tel: 08-453 60 00

Sajter om it & teknik

  • CIO SwedenIt-strategi, affärsnytta och kundrelationer.
  • Computer SwedenDagliga nyheter om it, telekom och affärer.
  • IDG.seDe viktigaste nyheterna från IDGs nyhetssajter.
  • M3Sveriges prylsajt.
  • MacWorldAllt om Mac, OS X, Iphone och Ipad.
  • PC för AllaSveriges största och mest lästa datortidning.
  • SmartworldDin guide till det smarta hemmet.
  • TechWorldFör it-avdelningar, it-chefer och it-proffs.
  • Topp100Sveriges bästa sajter och nättjänster.

Andra områden

  • Studio För dig som producerar ljud och musik.

Tjänster

Stäng