– Hur tog du dig hit? Med bil? Om du kraschar på vägen hem och dör så har du en massa saker osagda. Med den här tjänsten får du det sagt ändå – och du behöver inte betala något, vi ”claimar” dödsboet.

Så säljer Fredrik Berglund in sin webbtjänst sistaordet.se till en smått förskräckt IT24-reporter. Kollegan Gustaf Dymov fyller i:

– Vi har också en idé om en virtuell kyrkogård, vill du till exempel bli begravd i en pyramid så är det inga problem.

Det ska sägas att tjänsten Sistaordet.se sannolikt är den galnaste på 24 Hour Business Camp, som går av stapeln just nu i Hasseludden utanför Stockholm. Där har 120 webbentreprenörer 24 timmar på sig att bygga en webblösning och starta en affärsverksamhet.

Andra idéer i vardande när IT24 besökte eventet - precis när idéerna var i sin linda - rörde klimathotet, sociala nätverk, omvärldsbevakning. Och sedan var det mycket Iphoneapplikationer.

Marie Sundström, som har titeln External Relations Manager på arrangören Stockholm School of Entrepreneurship, berättar att deltagarna kommer från hela landet. Bland dem finns också välkända internetentreprenörer som 24 Hour Business Camp-grundaren Ted Valentin och Jonas Lejon, mannen bakom Bloggy.se.

– Syftet är att inspirera till entreprenörskap, säger hon. Klockan 12 i morgon (läs: idag) ska lösningen vara klar att presenteras för dem själva och för pressen. Det är ingen tävling, men det finns sponsorer här som har utlyst tävlingar, säger hon.

Det är andra året i rad som 24 Hour Business Camp arrangeras. Startskottet gick igår, torsdag, och arrangemanget når sitt slut på lördagen.