För årets första kvartal redovisar Cybercom en omsättning på 410 miljoner kronor. Det är att jämföra med 477,6 miljoner kronor för ett år sedan. Rörelseresultatet blev 18 miljoner, vilket ger en marginal på 9,7 procent. Det är i linje med fjolåret då marginalen var 9,6 procent.

Under året har Cybercom gjort sig av med mer än 160 anställda. 80 personer varslades om uppsägning i Skåne så sent som i februari. Enligt kvartalsrapporten kommer 59 av dessa varsel verkställas i uppsägningar. Den totala kostnaden för nedskärningen uppgår till 18 miljoner kronor, enligt rapporten.

Totalt har Cybercom i dag 1803 anställda i koncernen.

– Det finns fortfarande stora utmaningar i den rådande marknaden men också stora möjligheter. Cybercom har en stark bas i Norden med växande internationell verksamhet. Globaliseringen kommer att spela en viktig roll även framöver och vi fortsätter utveckla bolaget i linje med vår strategi. Vi bygger ett internationellt Cybercom, med en geografisk struktur för en långsiktig och lönsam affär, skriver vd Patrik Boman i en kommentar till resultatet.