Företagets senaste kvartal tyngdes ned av en kostnad på 1,49 miljarder dollar, som en följd av stoppade kontrakt i den brittiska hälso- och sjukvårdssektorn. Under motsvarande period i fjol gjorde CSC en vinst på 242 miljoner dollar. CSC uppger att företaget både hade gjort vinst och haft en stabil omsättning, ifall det inte hade varit för engångskostnaden.

Omsättningen uppgick till 3,76 miljarder dollar, en nedgång med 5,8 procent, jämfört med motsvarande period i fjol.

Nyligen meddelade CSC att Mike Lawrie ska ersätta Michael Laphen som vd. Laphen meddelade sitt avgångsbeslut i oktober. Nu avslöjar även företagets ekonomidirektör Michael Mancuso att han avgår i maj. Orsaken är inte angiven, men Mancuso säger att när han tillträdde 2008 var hans mål att stanna i tre eller fyra år.

Samtidigt drabbas CSC av dåliga nyheter i Danmark, där en av företagets största kunder, operatören TDC har valt att lägga ut sin it-relaterade drift på Tata. Under senaste kvartalet lyckades CSC ändå ta nya order för 4,1 miljarder dollar, vilket gör att CSC trots alla motgångar ser positivt på de framtida möjligheterna att ta nya kunder.