Han blev mest känd när han var med och startade Digg. Digg var tänkt som en användargenererad webbplats, med bland annat artiklar och tekniknyheter. Sajten steg snabbt på den sociala nätverkshimlen, men falnade snabbt och Rose hoppade av. Därefter var han med och startade ett nytt koncept för mobil affärsutveckling, Milk.

Nu börjar han och ett antal anställda från Milk på Google, där de ska arbeta med företagets initiativ inom sociala nätverk. Google har bekräftat rekryteringen på sin blogg, efter rykten om att Rose diskuterade nya jobb med både Google och Facebook. Enligt Techcrunch har Google betalat 15 miljoner för personalen på Milk, en siffra som dock Google inte har bekräftat. Affären innebär att Milk stängs och att den personal som inte får jobb på Google får sluta, uppger CNN.

Google+ har haft stora problem, både med tillströmningen av användare och med avhopp från tongivande företrädare som James Whittaker. Denne slutade på Microsoft för att börja arbeta på Google och har bland annat varit involverad i Google+. Han hoppade nyligen av och återgick till sin tidigare arbetsgivare.