Detta sker samtidigt som Johan Söderström även tar över ansvaret för Caperios verksamhet i Väst.

– Det känns jättekul och utmanande. Jag ser massor av nya spännande saker som vi kan göra för att ta tillvara både kompetensen och kreativiteten på Caperio. Ibland handlar det snarare om att bromsa och prioritera det som ger störst effekt än att bara gasa och köra på, säger Johan Söderström.

– Johan Söderström är litet av Caperios motor, han kan hela verksamheten och är helt rätt man för uppdraget. Han har byggt upp och utvecklat Mälardalens verksamhet sedan 2010, där tillväxten och resultatutvecklingen de senaste åren talar för sig själv, säger Christer Haglund, vd och koncernchef i Caperio.

Samtidigt som Johan Söderström tar klivet upp som operativ chef för Caperio Väst och för hela koncernen, avgår Anders Filipsson som vd. Hans beslut grundar sig på att han efter tre framgångsrika år känner, som han själv säger, att det är dags att lämna plats för nya krafter som ska driva Caperio Väst in i framtiden.

Christer Haglund forsätter i sin roll som vd och koncernchef med att jobba med varumärkesstrategin, utvecklingsfrågor samt, i allt högre omfattning, IR-frågorna, som blir allt viktigare för bolagets tillväxt, enligt Christer Haglund.