Fastighetsförvaltningsbolaget Riksbyggen förlänger sitt it-drift-avtal med Qbranch. Konsultbolaget ska leverera allt från it-infrastruktur- och serverdrift till en fungerande applikationsdrift för de cirka 2 300 anställda på Riksbyggens 300 kontor i Sverige.

– Qbranch har en bra it-driftsleverans som vi är mycket nöjda med. Vi har under vårt långa samarbete byggt upp en mycket god relation och ser Qbranch som en värdefull it-partner. Genom Qbranchs klienthanteringslösning Managed Client har vi även fått en stabil klientmiljö med förutsägbara kostnader samt fler möjligheter för användarna att administrera sin desktop genom självserviceportalen Qnet, säger Amir Chizari, chef för infrastruktur och drift på Riksbyggen om avtalet och fortsätter:

– För oss är det mycket viktigt att ha närheten mellan våra beställare och Qbranchs leveransteam. Vi känner redan teamet mycket väl men allt blir enklare när man fysiskt sitter nära varandra. Att ha Qbranchs leveransteam på plats hos oss möjliggör, på ett ännu bättre sätt, de snabba it-förändringar som Riksbyggen ofta måste kunna göra.

– Det är fantastiskt roligt att vi kan fira nära 15 års partnerskap under kommande avtalsperiod. Detta faktum borgar för den strävan Qbranch har att aldrig bli bekväma utan alltid jobba för att leverera den bästa lösningen till våra kunder, säger Jacob Pontén, vd Qbranch Stockholm.