Hon kommer närmast från ett jobb som affärsansvarig för it-lösningar på Sogeti, och får nu till uppdrag att bygga upp Frontits nya kontor i Norrköping.

– Det här känns väldigt roligt och spännande och någonting som jag velat göra länge och nu få göra det tillsammans med Frontit känns extra kul, säger Gunilla Zandin.

– Med Gunilla Zandin får vi en person med lång erfarenhet från konsultbranschen. Hon har god kännedom om den lokala marknaden och erfarenhet av planering och genomförande av komplexa projekt, säger Anneli Angeling, vd på Frontit.

Sedan tidigare har Frontit kontor i Stockholm, Västerås och Sundsvall. Planen är att Norrköpingskontoret ska ha omkring 20 anställda inom senast två år.

– Vi har redan börjat rekrytera personal och tanken är att vi ska växa i den takt det tar så att vi är omkring ett tjugotal anställda inom två år, säger Gunilla Zandin och tillägger:

– Inriktningen på Norrköpingskontoret blir densamma som på övriga Frontit-kontor, med tonvikt på projektledning, verksamhetsutveckling och även utbildning.

– Som en del i vår planerade expandering känns det helt rätt att vi nu satsar på regionen Norrköping/Linköping. Marknaden här känns spännande och vi ser att det finns behov av våra tjänster i regionen, säger Anneli Angeling.