Episerver har 670 partners i sitt nätverk varav 266 i Sverige. I årets upplaga av Episerver award delades pris ut i följande kategorier: Årets Associated Partner, Årets Solution Partner och Årets Premium Solution Partner.

Årets Associated Partner blev Advania, vilket bland annat motiverades med: “Genom proaktiv nykundsbearbetning har ni uppnått enastående resultat. Detta i kombination med ett unikt engagemang att lära om Episervers produkter och tjänster kan sammanfattats med att ni hittat och följt framgångsformeln för att bli årets Associated Partner”.

Vinnare i Solution Partner-kategorin blev Star Republic. Motivering: ”Med ett unikt och passionerat sätt att skapa nya affärer har ni med framgång lyckats nå ut med Episerver Commerce på bred front. En unik stil och engagemang kring att bygga kundrelationer får oss på Episerver att vilja rocka vidare tillsammans med er”

Valtech tog hem pris som årets Premium Solution Partner, bland annan av följande anledning: ”Med en kreativ förmåga att skapa projekt där vårt erbjudande nyttjas på ett smart sätt och er framgång med att skapa affärer har gjort er till en fantastisk Episerverambassadör. Ni genomför ett proaktivt arbete som har lett till en imponerande mer- och korsförsäljning”