I november kapades det rejält i Cibers svenska verksamhet, vilket bland annat innebar att runt 30 procent av bolagets personal fick gå samt att kontoret i Sundsvall bommades igen.

Nu har bolaget gjort klart med en ny vd för det som är kvar av det svenska bolaget. Christina Erikson, som har varit på bolaget sedan 2003, tillträder det nya jobbet idag.

Hon kommer närmast från rollen som sälj- och marknadschef. Dessförinnan var hon supportchef och informationssäkerhetsspecialist på Siemens och hon har även varit ansvarig för området Information Systems Risk Management på PWC.

– Vi har under hösten skapat förutsättningar för att nå vår vision att bli det självklara valet som högkvalitativ, dedikerad leverantör inom it-servicesektorn. Nu ser jag fram emot utmaningen att gå från ord till handling och verkställa våra planer, säger Christina Erikson om sitt nya uppdrag.

I samband med nedskärningarna sade bolaget att de var ett sätt att spetsa företaget mot det området där man ska växa. Nu meddelar bolaget att man under 2014 siktar päå att rekrytera 25 nya konsulter.