candidator
Johan de Verdier, vd Candidator

Akademibokhandeln har utökat sitt samarbete med Candidator, som framöver ska leverera it-drift och telefoni till såväl bokhandlarens centrala system som till butikerna.

Avtalet är treårigt med option på förlängning och införandeprojektet påbörjas direkt och fortlöper under hösten.

– Genom att vi samlar ansvaret för it-infrastruktur och telefoni i en skräddarsydd lösning hos Candidator kommer vi att uppnå förbättrad och effektivare service till våra butiker och servicekontor, säger Ola Toresten, chef för it- och affärsutveckling på Akademibokhandeln.

– Akademibokhandeln har under många år varit en kund till Candidator. Nu tar vi nästa steg tillsammans där Akademibokhandeln väljer samtliga av Candidators it och telefonitjänster sammanvävda i ett butikskoncept, säger Jim Qvarfordt, som är ansvarig säljare på Candidator.

– Vi är oerhört stolta över det utökade samarbetet med Akademibokhandeln. Denna affär är en milstolpe i vårt företagsbygge, både vad gäller storlek och omfattning. Vi kommer att göra vårt yttersta för att ge Akademibokhandeln en mycket bra kundupplevelse, säger Candidators vd Johan de Verdier.