Hur hamnade du i hemelektronikbranschen?

– Det var egentligen ett marknadsföretag i Stockholm, Schultz och någonting, som kontaktade mig. Tyskarna ville ha ett förslag om vem som kunde göra reklam och de kände till mig via TV4 och Kanal 5. Jag tycker att det är intressant. De ringde mig och sa att vi skulle köra fram till årsskiftet och vi har pratat om ett samarbete även under 2007.

Vad har du fått för respons på kampanjen?

– Jag har fått mycket positiv respons och att folk saknar mig som expertkommentator. Sedan har det ringt folk från Göteborg och frågat vad fan jag gör på pelarna. Peppe Eng ringde också på väg hem från en golfresa och sa ”varje gång vi stannade med Arlanda Express fick vi se ditt jävla tryne”. Sedan finns det andra som inte gillar det. Men så är det. Jag är den jag är och säger vad jag tycker och tänker. De som gillar mig, gillar mig. Man kan inte bli omtyckt av alla

Så du är nöjd med ditt nya jobb?

– Jag trivs bra med jobbet på Mediamarkt. Om jag bara får bli frisk i foten hoppas jag kunna avsluta tränarkarriären med ett sista jobb i någon klubb.

Handlar du själv på Mediamarkt?

– Jag var uppe i Täby och pratade med den tyska chefen och med platschefen i Stockholm. Jag har inte varit i affären än, men fungerar allt som det ska, så kommer jag nog att vara där på något jippo under 2007.

Har du fått någon platt-tv än för din insats?

– Nej, jag har fått ersättning för de timmar jag jobbat. Jag brukar kalla det punktinsatser till Mediamarkts fördel.

Du tror inte att det kan få en negativ effekt att spela så mycket på det tyska?

– Det tror jag knappast. Jag tror att det är positivt. Av det jag har fått reda på är de väldigt nöjda med vad som har hänt, både nere på huvudkontoret i Tyskland och i Stockholm och Göteborg.